By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Cookie Policy for more information.

Suomen Jääkiekkoliitto, Suomen Urheiluopisto ja Qridi Oy yhteistyössä: uusi Hockey Centre -palvelu jääkiekkoseuroille

1.9.2023

Suomen Jääkiekkoliitto, yhteistyössä Suomen Urheiluopiston ja Qridi Oy:n kanssa, on avannut uuden Hockey Centre -ohjelmistopalvelun maksuttomana suomalaisten jääkiekkoseurojen käyttöön.

Yhteistyö liittyy keskeisesti Suomen Jääkiekkoliiton strategiaan. “Suomi-kiekon strategian mukaisesti Jääkiekkoliitto haluaa tiivistää seurayhteistyötä pelaajakehityksessä, panostaa laadukkaaseen valmennuskoulutukseen läpi kentän, hyödyntää dataa ja teknologiaa pelaajien ja pelin kehittämisessä sekä ottaa käyttöön digitaalisia palveluita osaamisen kehittämiseen”, kertoo Jääkiekkoliiton osaamis- ja digijohtaja Jere Lahti. 

Hockey Centre sovellus jääkiekkoseuroille


Hockey Centre on jääkiekkoseurojen valmentajille ja pelaajille suunnattu valmennuksen ohjelmistopalvelu. Palvelu on suomalaisille jääkiekkoseuroille maksuton.  Palvelulla helpotetaan harjoittelun suunnittelua, valmentajien ja urheilijoiden välistä kommunikointia ja kokonaisvaltaista valmentamista aina omatoimiharjoittelusta urheilijoiden ymmärtämiseen palautteiden avulla. Lähtökohtana on urheilijalähtöisen valmentamisen edistäminen yhdessä seurojen kanssa. Palvelu tulee sisältämään valmiita ja jatkuvasti kehittyviä harjoitussisältöjä valmentajien hyödynnettäväksi. 

Harjoitussisällöt ovat keskeinen osa digitaalista palvelua. Suomen Urheiluopiston eli tuttavallisemmin Vierumäen jääkiekon lajivastaava Aku Nieminen kertoo: “Näemme, että tämä on yksi tehokkaimmista tavoista tukea ja parantaa valmentajien sekä pelaajien arkea. Siksi voimme tämän yhteistyön kautta tehokkaasti edistää upean lajimme kehitystä. Parhaan mahdollisen pelaajakehityksen takaamiseksi tarvitaan laadukkaita harjoitussisältöjä, suunnitelmallisuutta sekä johdonmukaista työtä. Kiinnostus Hockey Centreä kohtaan on myös ollut jo varsin suurta Suomen rajojen ulkopuolella sekä liitto- että seuratasolla.”

Qridi Oy:n yksi perustajista ja urheilusektorin liiketoimintavastaava Toni Eskola kertoo yhteistyön olevan luontaista osapuolten välillä, koska kaikilla on tahtotila edistää ja tukea urheilijalähtöistä valmentamista. “Olemme tehneet vuosia jo työtä sen eteen Qridi Sportin -palvelulla eri urheilulajien parissa. Iloitsemme kun tätä oppia ja teknologiaamme voidaan hyödyntää yhä laajemman urheilujoukon tueksi. Tämän edistämiseksi me olemme yhtiönä olemassa.” 

Lisätiedot ja ohjeet käyttöönottoon:
www.hockeycentre.fi
info@hockeycentre.f
i

Suomen Jääkiekkoliitto:
Suomen Jääkiekkoliitto on valtakunnallinen urheiluliitto, joka vastaa jääkiekkotoiminnan koordinoinnista ja kehittämisestä Suomessa. Liitto edistää lajin harrastamista, kilpa- ja huippu-urheilua sekä valmentajien koulutusta. www.leijonat.fi/

Suomen Urheiluopisto:
Suomen Urheiluopisto tarjoaa monipuolisia liikunnan ja urheilun koulutus- ja palveluratkaisuja niin yksilöille kuin organisaatioillekin. Se on arvostettu osaaja liikunnan, terveyden, hyvinvoinnin ja valmennuksen alalla. vierumaki.fi/

Qridi Oy:
Qridi Oy on suomalainen kasvuyritys, joka kehittää digitaalisia työkaluja oppimisen tueksi eri organisaatioille. Yrityksen visio on mahdollistaa yksilöllinen oppiminen ja valmentaminen hyödyntämällä teknologian tuomia mahdollisuuksia. Yrityksellä on jo vuosien kokemus myös urheilu- ja valmentamisen työkaluista. www.qridisport.fi